Hey awak, sila follow ye, saya follow balik! Tengs .

Nov 12, 2010

Mata aku dah terang bulat

Terima kasih lah kau sebab cari pasal dengan aku dekat2 pukul 4 pagi ni. boleh aku sambung study. Orang yang benar dia takkan terasa sakit atau sedih pun dengan apa-apa tuduhan.

So, kau fikir-fikilah. Apa aku cakap tu dah betul.Aku tak pernah mencari pasal . So kau better belajar lagi pasal kehidupan di dunia. Aku tak kata aku betul, mungkin kau silap faham sebab pebuatan aku nampak samar. Itu silap aku . Tapi kau juga kalau diberitahu pada kebenaran, jangan lah sesuka hati nak terus mengata aku juga yang bukan-bukan.

So, kalau kau sakit hati. Aku tak tahu. Aku jugak sakit hati . sebab di tuduh. tapi bagi aku, tak perlu nak saket hati lama2 .Sebab apa kau kata bukan lah aku buat pun. Aku tak perlu amek pusing

thanx for everything. Kalau nak jadi kawan, biar seikhlas hati. dalam hati jangan nak simpan sebarang rasa curiga yang melebih sangat. kawan pun tak seberapa lagi kan nak kenal hati budi. Dan jangan nak menuduh orang yang bukan-bukan. Kalau tetap pada perkara bukan kebaikan itu pada mulanya untuk menjadi kawan. Baik jangan add aku. Nampak sangat tak ikhlas. ok?

No comments:

Post a Comment